Professionelt designede træterrasser – find dem online

03 February 2021
Astrid Pedersen

editorial

Hvis sommeren 2021 skal tilbringes på familiens egen matrikel, bør du overveje at få bygget en træterrasse.

Hvad er den største fordel ved at bygge en træterrasse?

Der er mange fordele ved at lade en smuk og funktionel træ terrasse opføre i haven. Den største fordel må være den værdi en træ terrasse tilfører din bolig, både i form af en skøn ramme for hyggeligt familie samvær og som et ekstra økonomisk aktiv.

Du øger nemlig værdien af din bolig ganske betragteligt når du vælger at opføre en flot træ terrasse. Med en træ terrasse bliver haven mere anvendelig – og vælger du den helt eller delvist overdækkede model vil huset faktisk have fået et ekstra rum.

Lad en professionel tømrer hjælpe med din nye træterrasse

Hvis du ønsker at gøre boligen mere værd ved at bygge en træterrasse er det vigtigt at denne er designet og konstrueret til at kunne holde i mange år. Dette kræver både de rette materialer og en solid konstruktion.

I mange tilfælde er det nødvendigt at bygge et decideret fundament for at forhindre at terrassen synker eller braser sammen. Hvorledes dette skal udføres kommer an på en masse faktorer, her under jordbunds forhold. Derfor er det vigtigt at du vælger en tømrer med speciale inden for design og opførelse af træ terrasser. Og en sådan finder du i tømrermester Andreas la Cour.

Hvem er Andreas la Cour?

Tømrermester Andreas la Cour er manden bag virksomheden Kun Terrasser ApS. Kun Terrasser ApS beskæftiger sig – som navnet måske nok antyder – udelukkende med træ terrasser. Igennem de seneste ti år har Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS forestået design og opførelse af en lang række smukke og eksklusive træ terrasser individuelt tilpasset de enkelte ejendomme. Du kan se et udvalg af disse på kun-terrasser.dk.

More articles