Træterrasser til kræsne købere

03 February 2021
Astrid Pedersen

editorial

Den danske sommer er som regel temmelig lunefuld, men stort set altid præget af lune dage og lyse nætter. Faktisk er sommeren i Danmark ganske unik – både generelt og år for år.

Vi oplever somre med regn og rusk somre med hedebølger, og somre som præsenterer en afbalanceret kombination af regn og solskins timer. Og sommeren 2021 tegner til at blive ganske speciel. Ikke så meget på grund af vejret og temperaturen, men fordi en meget stor del af den danske befolkning har valgt at afholde årets sommerferie inden for landets grænser.

Dette er der åbenlyse årsager til – men det er faktisk også tegn på en sund udvikling idet flere og flere mennesker, børn såvel som voksne, vil lære at sætte pris på det danske sommerland. Bagsiden af denne medalje er at det kan være endog særdeles vanskeligt at booke et sommerhus eller en feriebolig i de attraktive områder.

Flere udlejere melder allerede på nuværende tidspunkt om tæt på udsolgt. Og samtidig ryger priserne på de tilbageværende faciliteter et godt stykke i vejret.

Invester i en lækker træterrasse – det betaler sig

Derfor kan det være en rigtig god idé at satse på en decideret staycation hjemme i familiens egen bolig. Har du hus med have kan det faktisk godt lade sig gøre at skabe lækre og hyggelige rammer for et sådant scenarie. Ungerne kan få en hjemme legeplads bestående af udendørs lege redskaber så som gyngestativ sandkasse og måske en have trampolin. Og de voksne kan investere de penge som spares på dyre udlands rejser i en flot og vel designet træ terrasse.

Hvem kan hjælpe med at bygge en træterrasse?

Tømrermester Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS er et rigtig godt bud på en erfaren fagperson som kan hjælpe dig med at bygge en flot sort terrasse. Du kan læse mere på kun-terrasser.dk.

More articles