Flotte træterrasser til reelle priser

03 February 2021
Astrid Pedersen

editorial

Den danske sommer anno 2021 tegner til at blive noget ganske særligt. Ud over det at vejr profeterne spår en herlig varm og tør sommer vil landskabet også være præget af de mange danskere som vælger at holde ferie inden for landets grænser.

Dette har sine åbenlyse årsager. Seks ud af ti danskere satser ikke på at rejse udenlands inden for det næste år. Og hvorfor dog også søge ferielykken under fremmede himmelstrøg når det danske sommerland er så helt og aldeles vidunderligt.

Hold ferie hjemme i haven og byg en flot træterrasse

Dette vil dog komme til at betyde at der kommer endnu større søgning på danske sommerhuse, ferieboliger og campingpladser end der plejer at gøre. Priserne vil med sikkerhed blive presset et ekstra nyk i vejret. Og da mange udlejnings selskaber og familie parker allerede melder næsten udsolgt er det tvivlsomt om det overhovedet kan lade sig gøre at finde såvel feriebolig som campingplads nogen steder.

Derfor vælger mange danskere at tilbringe sommerferien inden for matriklens egne rammer. Dette kan også fint lade sig gøre hvis man er i besiddelse af et hus med egen have. Hører du til de heldige kan du endog vælge at bruge foråret på at forøge værdien af din bolig samtidig med at du skaber den perfekte ramme for hele familiens staycation – nemlig ved at opføre en træterrasse i høj kvalitet.

Hvor kan jeg få hjælp til opførelse af en eksklusiv træterrasse?

Skal træterrassen opfylde begge formål, og skal den være både smuk og bæredygtig, bør du lade en professionel tømrer om såvel design som konstruktion heraf. Til det formål kan du med stor fordel vælge tømrermester Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS som udelukkende fremstiller special tilpassede træterrasse til kræsne købere. Du kan se et udvalg af disse træterrasser på https://www.kun-terrasser.dk/.

More articles