Sjovere og mere spændende sex med sexlegetøj

09 October 2019
Astrid Pedersen

editorial

Markedet for sexlegetøj bugner som aldrig før – og du er inviteret til den helt store nydelses fest, når du vælger at købe dit sexlegetøj online!

Sexlegetøj til kvinder

Efter at den smukke og selvstændige karriere kvinde Charlotte fra den amerikanske tv serie Sex And The City gjorde Rabbit vibratoren herostratisk berømt, er det blevet mere reglen end undtagelsen, at den tjekkede og selvsikre single kvinde er i besiddelse af mindst eet stykke lækkert sexlegetøj i høj kvalitet.

Sexlegetøj til kvinder har gennemgået en enorm udvikling gennem de seneste årtier. Fra udelukkende at omfatte klodsede massage apparater og fallos lignende dildoer, fås sexlegetøj til kvinder nu i et udtal af udformninger, tilpasset den kvindelige anatomi. Sexlegetøj til kvinder fås tilmed i mange størrelser, fra den minimalistiske klitoris vibrator, som ikke er større end en læbestift, til den imponerende Pearl Diver vibrator. Om kvinde vil du altid kunne finde et eller flere stykker sexlegetøj, som passer præcist til dig og til dine behov.

Sexlegetøj til mænd

Før i tiden var mænd henvist til skumle butikker, hvor udvalget af sexlegetøj for størstedelens vedkommende henvendte sig til homoseksuelle mænd. Men inden for de seneste år har markedet ændret sig, idet også heteroseksuelle mænd vil have del i løjerne. Derfor har du nu som heteroseksuel mand i 2019 adgang til et bredt og varieret udvalg af sexlegetøj i mange forskellige udformninger – for eksempel den berømte Fleshlight, som de seneste to årtier har holdt sin plads i toppen af poppen, når det handler om lækkert sexlegetøj til mænd. Der findes dog også mange andre variationer over dette tema – og i dag fås kunstige vaginas med både sug og vibration, for den ultimative nydelse.

Hos PurePleasure finder du et stort og velassorteret udvalg af det bedste sexlegetøj på det danske marked. Se det hele på purepleasure.dk

More articles