Køb brugte biler hos forhandler med autoværksted

10 November 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er du på jagt efter en ny brugt bil der kan tjene som familiens primære transportmiddel i mange år fremover? Så bør du overveje at kontakte dit lokale autoværksted.

Find din brugtvogns forhandler og dit autoværksted i Frederikshavn

Der er mange fordele ved at vælge en brugtvogns forhandler, som samtidig har et værksted tilknyttet, når du er i markedet efter en brugt bil. På den måde kan du være sikker på at kunne få service og reparation af din nye brugte bil efterfølgende, af en mekaniker som på forhånd kender bilen.

Samtidig er du garanteret en forhandler som har andet end overfladisk kendskab til de biler vedkommende sælger, opkøber eller bytter. Og bilerne vil typisk være i fin og køreklar stand helt fra starten.

image

I Frederikshavn finder du Gærum Auto ApS, som er tidligere kendt under navnet Tougaard Biler. Gærum Auto ApS har igennem mange år hjulpet glade og tilfredse bil købere i det nordjyske med at finde den helt perfekte brugte bil, og vil med sikkerhed også kunne give dig en hånd med at vælge det rette køretøj som matcher dine og din families behov.

Hvorfor skal jeg vælge Gærum Auto ApS som min brugtvognsforhandler i Frederikshavn?

Som nævnt oven for er det en stor fordel hvis din brugtvogns forhandler samtidig har et veludrustet autoværksted tilknyttet – og det har Gærum Auto ApS.

Det betyder at du ikke alene vil være sikret en brugt bil i tip top stand når du køber den hos Gærum Auto ApS. Du vil også være garanteret den bedste service i forbindelse med fremtidige eftersyn og reparationer. Og så vil du øge sandsynligheden for at såvel sikkerhed som køre egenskaber holder sig i top i mange år.

Du kan læse mere om Gærum Auto ApS, og se annoncer for brugte biler til salg på tougaardauto.dk

More articles