Du vil aldrig fortryde en tyverisikring af din varebil

01 April 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Så er man endelig blevet færdig med at arbejde inde i en privatbolig, og man havde det værktøj med ind, som man skulle bruge, og det samme gjaldt ens frokost, så der var ikke nogen grund til at kigge ud til ens varebil, for man havde tjekket, at man havde nøglen i lommen.

Desuden foregår dette med megen autopilot, for man kører ud til firmaet i ens egen bil, hvor man skifter til varebilen, for den skal lige fyldes med det værktøj, som man skal bruge.

Selv når man er ude på donten, og man vil finde et sted at spise frokost, eller man holder en pause, så skuer man egentlig bare over til ens varevogn, at den stadig holder der, og så tænker man ikke mere over det.

Men når man så kommer tilbage ved fyraften, så opdager man, at der har være tyve inde i den og hugge alt, hvad man havde liggende, og det var ellers ikke så lidt, og det var mange penge værd.

Havde man dog bare få lavet en tyverisikring af varebil på den her, så var det nok aldrig sket.

tyverisikring af varebil

Få lavet en tyverisikring på din varebil, inden du er uheldig

Der er nok mange arbejdsfolk, der ikke gider bruger penge på noget, som de ikke har brug for, og det kan gælde materialer eller værktøj.

Så hvis de nu har gået i flere år, hvor der ikke har været indbrud i deres varebil eller varebiler i flertal, hvis man ejer flere under samme tag, så ser man næppe nogen grund til at bruge penge på tyverisikringer, hvis de nu aldrig kommer i brug.

Men det er jo her, hvor man forsøger at forebygge end at bekæmpe, for når man tænker på, hvor meget man kan miste ved sådan et indbrud, så er det trods alt gerne noget, man vil undgå.

More articles