Hold styr på din babys sut med en suttesnor

09 August 2021
Emilie Ann Jacobsen
image

editorial

Har du et lille barn, der bruger sut, kender du helt sikkert den kritiske fornemmelse, når barnet skriger, og du bare ikke kan finde en sut. Er du derhjemme, kan du styrte rundt og lede efter den, men er du ude, kan du frygte, at den måske er røget ud af klapvognen eller barnevognen, uden at du har bemærket det. Det er med til at give sved på panden og gøre det ekstra svært at få trøstet din baby.

Heldigvis findes der en meget nem løsning for dig. Du kan nemlig sætte dit barns sut fast i en suttesnor. Det er en snor, der kan sættes fast til sutten i den ene ende og for eksempel til barnets tøj eller til barnevognen i den anden ende. Dermed vil du altid have styr på, hvor sutten er, og du er sikker på, at den ikke bliver væk fra dig. 

Køb nemt en suttesnor på nettet 

Du kan selvfølgelig købe en suttesnor i en butik eller få din mor eller bedstemor til at strikke eller hækle en. Som travl forælder, der har brug for at få løst dit problem hurtigt, vil det dog være nemmeste for dig, at du går ind på nettet og finder en webshop, hvor du kan købe den. En af de webshops, som du kan overveje at kigge nærmere på, er børnebutikken.dk. De har et stort udvalg af forskellige produkter til børn og har derfor selvfølgelig også nogle gode suttesnore til børn. Læs mere om dem her

Fordelen ved, at du bestiller på nettet, er selvfølgelig, at du har mulighed for at bestille allerede nu. Du behøver ikke at gøre ungen klar for at komme ned i en butik, og du skal ikke bekymre dig om, at det efterhånden er flere dage siden, at du har været i bad. I løbet af kort tid er suttesnoren bestilt og på vej til dig. 

More articles