Vælg de rette konferencelokaler i Kerteminde

29 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal du afholde et firma event, eller måske en privat fest – og har du ikke plads til de mange deltagere eller gæster? Så kan du vælge at leje konferencelokaler eller selskabslokaler ude i byen.

Hvor kan jeg afholde konferencer på Fyn?

Hvis du leder efter de helt rigtige lokaler til afholdelse af kurser, møder eller konferencer kan du trygt tage kontakt til Tornøes Hotel. I hvert fald hvis dit arrangement skal afholdes i det nordfynske, og gerne i smukke og indbydende rammer.

Tornøes Hotel tilbyder flotte og nyligt istandsatte mødelokaler og konferencelokaler som kan rumme varierende antal deltagere. De lyse lokaler er, foruden en glimrende akustik og komfortable møbler, forsynet med top of the line AV udstyr som kan anvendes i forbindelse med fremvisninger og tele konferencer.

I pauserne kan dine gæster og møde deltagere nyde en hyggelig gåtur på Kerteminde Havn eller i de pittoreske gader i den hyggelige midtby.

Tornøes Hotel forestår gerne forplejning både før, under og efter dit møde eller din konference. Og skulle du have møde deltagere som kommer langvejs fra, eller strækker dit seminar sig over flere dage, kan du booke værelser til overnatning på selve hotellet.

Find dine festlokaler hos Tornøes Hotel

Står du for at skulle fejre et bryllup, en konfirmation, en rund fødselsdag eller måske et studentergilde kan Tornøes Hotel også hjælpe.

Hos Tornøes Hotel finder du nogle af Fyns flotteste festlokaler i flere forskellige størrelser. Restauranten hos Tornøes Hotel disker gerne op med en lækker gourmet menu så du ikke selv skal tænke på at kokkerere til de mange gæster. Og du skal slet ikke bekymre dig om opdækning før eller oprydning og rengøring efter festen – for den klarer personalet på Tornøes Hotel.

Du kan læse mere om Tornøes Hotel, og booke lokaler eller værelser via hjemmesiden tornoeshotel.dk.

More articles