Der er formentlig behov for mellemrum til dine facadeskilte

11 November 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Har du nogensinde bemærket, når folk er ude at demonstrere i gadebilledet, hvordan de så gør det praktisk, når de har bannere med, om det så er stof, lærred eller andet materiale?

Det gør de ved at skære huller i det, og det er sjældent forbi, at de ønsker at sende et budskab på den måde, for der er jo plads til at skrive endnu mere på sådan et banner, hvis man undlod at lave huller i det.

Men det er der faktisk en praktisk grund til, at man gør, for ved at lave de her huller, så kan vinden komme igennem banneret, uden det trækker i banneret og eventuelt river det i stykker.

Selv en lille vind ville kunne rive sådan et stort banner i stykker, hvis man virkelig har at gøre med et af de større af slagsen.

Dette praktiske tip kan man faktisk også overføre til facadeskilte og måske overveje, hvad der passer til den teknik, inden man køber det fra nordiksign.dk.

For man får sjældent sådan et skilt, der ligner et banner, og det ville da også se mærkeligt ud, men man kan for eksempel få lavet et facadeskilte i flere dele eller købe nogle stykker, man kan hænge op ved siden af hinanden, så længe der er plads, så der kommer nogle naturlige mellemrum dertil.

Dette vil gøre, at vinden let kan slippe mellem skiltene, så den ikke får fat i ét gigantisk skilt og forsøger at rive dette ned.

Man kan hænge disse ved siden af hinanden eller i flere lag, men det er også vigtigt, at man husker, at de både skal kunne give sig lidt, hvis de ikke sidder direkte fast på facaden, for hvis de er sat for godt fast, udsvævende fra facaden, så kan vind og vejr nok godt hive dem ned.

More articles