Kompletter dit indretning med et hipt plankebord

Kompletter dit indretning med et hipt plankebord

Er du typen, som er vild med den nye urbane og industrielle boligindretnings trend med beton gulve, rå murstens vægge, Københavnerlamper og fritlagte kobber rør? Så kan du fuldende looket med et lækkert plankebord.

Et plankebord forener alle de gode egenskaber fra det traditionelle træbord uden samtidig at kræve ugentlig vedligeholdelse og beskyttelse. Når du vælger at bruge et plankebord som familiens samlingspunkt, får du et bord, som er levende og organisk i sit udtryk, og som samtidig udvikler sig i takt med den daglige anvendelse. Spildt vin, ridser og skrammer fra bestik og andre tegn på slid og brug forvandler sig til en smuk patina, som gør bordet unikt og personligt.

Du kan, med andre ord, have glæde af dit plankebord i mange år uden at skulle spekulere på at vedligeholde bordpladen synderligt.

Hvor finder jeg de bedste og mest solide plankeborde?

Er du således på jagt efter et flot og enestående plankebord, som kan indgå som bærende element i dit hjemlige decor, kan du med fordel starte hos Hipstory. Hipstory er en af de førende danske producenter af plankeborde i høj kvalitet – og til en billig penge. Det behøver nemlig ikke at koste spidsen af en jetjager at anskaffe sig et lækkert og holdbart plankebord.

Hos Hipstory er samtlige plankeborde – hvad end der er tale om større eller mindre spiseborde, sofaborde eller arbejdsborde – produceret i det bedste fyrretræ. Bordpladerne er behandlet med voks, hvilket giver den utroligt flotte, mærke overflade, og samtidig fremhæver træværkets unikke karakteristika så som knaster og årer. Du kan på Hipstorys hjemmeside hipstory.dk selv se hvorledes de flotte plankeborde indgår i et moderne designer hjem.

Hvordan køber jeg et plankebord hos Hipstory?

I den online shop på hipstory.dk kan du se og bestille de mange flotte plankeborde, som kommer i flere størrelser og udformninger.