Få hjælp til elektriker opgaverne i hjemmet hos din lokale elektriker i Horsens

10 December 2020
Astrid Pedersen

editorial

Når der skal ændres på de faste installationer i din bolig – det være sig VVS eller el installationer – er det vigtigt at du får fat på en dygtig fagperson som er autoriseret til at udføre arbejde på disse. Til el opgaver er det således en autoriseret elektriker eller el installatør du skal have på banen

Hvor finder jeg en autoriseret elektriker i Horsens?

Hvis du er bosiddende i området omkring Horsens kan du med fordel vælge Egebjerg EL A/S som din elektriker eller el installatør. Egebjerg EL A/S har mange års erfaring med – og tilsvarende stor ekspertise inden for – servicering af såvel private bolig ejere som erhvervs virksomheder og offentlige institutioner.

Egebjerg EL A/S varetager elektriker arbejde i alle størrelses ordener og af alle typer. Hos Egebjerg EL A/S kan du således få hjælp til kabel træk i forbindelse med oprettelse af nyt strøm udtag til stik kontakt eller lignende, lige som Egebjerg EL A/S gerne bistår med planlægning og implementering af elektriske installationer ved større bygge projekter eller entrepriser.

Ingen opgave er for stor eller for lille for Egebjerg EL A/S som sætter en ære i at aflevere et stykke vel udført elektriker arbejde i høj kvalitet uanset omfanget af projektet. De dygtige elektrikere og installatører hos Egebjerg EL A/S holder sig løbende up to date med de seneste arbejdsmetoder og regulativer gennem relevante kurser og efteruddannelse. Dette er din garanti for at dine installationer er udført korrekt og forvarligt og at de samtidig er tidssvarende og fremtidssikre.

Når du vælger at lade Egebjerg EL A/S forestå el arbejdet i din bolig kan du således være sikker på at dine el installationer lever op til samtlige krav og standarder. Du kan læse mere om Egebjerg EL A/S, og kontakte virksomheden for et uforpligtende tilbud på elektriker arbejde, via hjemmesiden egebjerg-el.dk

More articles