Vær virkelig en sand entreprenør!

Vær virkelig en sand entreprenør!

Ofte forbinder man iværksættere med at være entreprenør, og det er da heller ikke helt ved siden af, da der er nogle overlap mellem disse betegnelser.

Man kan sige, at man kan arbejde som entreprenør i Silkeborg eller et helt andet sted i landet eller verden, hvor man har diplom på, at man er en faglært entreprenør, der kan arbejde med dette hverv – eller man er selvlært.

Så kan man også være lidt af en entreprenør, med hvilket man mener, at man tør at tænke kreativt og være en, der tænker ud af boksen og måske opfinder noget nyt, som der hidtil ikke er set før.

En iværksætter kan således også være en entreprenør i den forstand, at vedkommende måske igangsætter en virksomhed, der arbejder og handler et produkt, der aldrig er set før.
Men en iværksætter kan også søsætte et firma, som der allerede findes noget tilsvarende af derude, hvorfor man så ikke er entreprenør.

Som iværksætter kan man så tænke, at der dog var marked for at få en del af kagen her med den service eller vare, man havde i tankerne.

Men hvordan er man så virkelig en entreprenør, som vi lægger op til i rubrikken?

Det kan man da være ved, at man forsøger at tænke ud af den vante boks, man måske arbejder i til hverdag i det firma, man er ansat i som entreprenør.

Måske har man ikke lige altid tid til det i den travle hverdag i firmaet, men der kan komme en rolig dag, eller man tager lidt overarbejde med ens projekt eller arbejder derhjemme på noget, fordi man har fået en god idé, som man måske ikke kan se enden på, men som man føler og fornemmer, vil føre noget med sig.

Med tiden kan chefen måske også se det geniale i dette, og du får støtte til at fortsætte projektet.