Flødekartofler er et sikkert hit for hele familien

28 August 2018
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Skal du snart holde middag for hele familien? Men er du i tvivl om, hvad du skal lave til dem? Så kan det være en god ide for dig at overveje at lave flødekartofler. Det er en ret, der er nem at lave, og som vil falde i god jord hos både børn og voksne. Det er med til at gøre, at du kan være sikker på, at alle spiser op – og er det ikke næsten den bedste ros, du kan få som kok?

Har du ikke en god opskrift på flødekartofler, kan du nemt finde den via nettet. Der er i dag rigtig mange forskellige former for online kogebøger, hvor du hurtigt kan finde den opskrift, som du har brug for. Det kan for eksempel være dk-kogebogen.dk. Der har de et utal af lækre opskrifter, og ofte har de mange varianter af den samme opskrift. Det er med til at gøre, at du kan finde den, der passer til dig. Se en af deres opskrifter på flødekartofler her: https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/25464/floedekartofler-m-hvidloeg

Når du har bestemt dig for at lave flødekartofler, dukker det næste svære spørgsmål selvfølgelig op, hvad skal du lave til kartoflerne? Dine gæster vil nok forvente, at du laver en eller anden form for kød eller fisk til, så de ikke bare skal sidde og spise flødekartofler. 

Heldigvis er denne ret sådan en, der passer til stort set alt andet. Hvis du vil bruge lang tid på at lave en steg, kan du gøre det. Hvis du bare gerne vil lave nogle frikadeller, kan du gøre det. Der er virkelig ingen regler, når det kommer til, hvad du kan og ikke kan servere til flødekartofler. Det er igen med til at gøre, at det er en ret, der er nem at tilpasse til alles smage, både ældre og yngre. 

More articles