Skal du købe eller lease din næste gaffeltruck

08 September 2020
Silje Hansen

editorial

Er din gaffeltrucks på lageret eller i virksomheden ved at blive for gamle eller slidte, kan det være tid til at udskifte din vognpark. Det kan også være, at du netop har lejet dine gaffeltrucks indtil nu og har behov for enten at lease eller købe nogle, så du har dem mere fast.

Der er i dag flere muligheder for at anskaffe sig en gaffeltruck, som vi blandt andet kommer nærmere ind på her. Her ser vi blandt andet på de fordele der er ved at købe en gaffeltruck sammenlignet med, hvis du leaser din næste gaffeltruck. Dermed kan det måske blive nemmere for dig at komme frem til beslutning om, hvad du ønsker at gøre. 

Derfor skal du købe din næste gaffeltruck

Hvis du overvejer at investere i en ny gaffeltruck, kan det være ideelt at købe den kontant, hvis du har kapital nok i virksomheden. Det er altid sundt at eje sine aktiver i virksomheden. Her skal du dog være opmærksom på at en gaffeltruck mister værdi for hvert år, da den både bliver brugt dagligt og der kommer nye på markedet hvert år. 

Ved at købe sin næste gaffeltruck vil den naturligvis tjene sig selv ind i løbet af årene, hvis du sammenligner med hvad det vil koste at lease eller leje en gaffeltruck. Derudover vil det stå som en aktiv værdi for virksomheden i regnskabet. 

Derfor skal du lease din næste gaffeltruck

Der er flere fordele i at lease sin næste gaffeltruck. Til forskel fra at købe en gaffeltruck, kan du frigive noget likviditet ved at have en fast månedlige ydelse for din gaffeltruck. Dermed kender du dine faste omkostninger forbundet med at have en gaffeltruck. Du vil derudover have adgang til den nyeste model, som du løbende kan udskifte, når leasingperioden udløbet.

Her finder du et stort udvalg af stærke gaffeltrucks i mange forskellige varianter

More articles