Få et økonomisk forspring med en effektiv varmepumpe

17 July 2019
Astrid Pedersen

editorial

I disse dage er der særligt fokus på miljø og klima – og langt de fleste er enige om, at vi alle bør gøre vores bedste for at begrænse udledningen af CO2 ved unødig afbrænding af fossile brændstoffer og andet, som kan påvirke omgivelserne. Som husejer er der mange tiltag, du kan foretage for at gøre din bolig mere energi rigtig. Du kan isolere bedre, spare på vandet, på elektriciteten og på varmen – og så kan du sørge for at opvarmningen af dit hus foregår på miljø og klimamæssigt forsvarlig vis.

Hvordan kan jeg skåne klimaet ved opvarmning af mit hus?

Svaret er simpelt, hvis du på nuværende tidspunkt benytter et gammelt og slidt fyr eller elektriske radiatorer. Disse to former for opvarmning er nemlig både dyre og ineffektive i deres udnyttelse af den tilførte energi, hvilket er skadeligt for såvel miljø og klima som for dit husholdnings budget.

Du har alt at vinde ved at udskifte dit udtjente fyr eller dine gamle elradiatorer med en moderne og energi effektiv varmepumpe. Ud over det, at du snildt kan skære op til 80% af dine udgifter til varme, kan du også opnå offentligt tilskud til installering og montering af din nye varmepumpe. En varmepumpe har altså tjent sig selv ind på meget kort tid – og frem over er der udelukkende økonomiske og miljømæssige fordele i vente!

Find tilbud på varmepumpe til dit hus

Er det fyret, som skal skiftes ud, kan du med fordel vælge en luft til vand varmepumpe. En luft til vand varmepumpe opvarmer vand til forbrug (bad og lignende) samt til cirkulation i radiatorer og gulvvarme net på langt mere effektiv vis end dit slidte fyr. Dine elovne kan skrottes til fordel for luft til luft varmepumper, som ikke alene varmer luften i din bolig op, men også renser den for støv, partikler og mikroorganismer.

Find din nye varmepumpe på gramenergi.dk

More articles