Derfor skal du vælge HBO Nordic!

28 May 2020
Anne-Mette Hansen

editorial

Streamingtjenester er utrolig populære i tiden. Mange er gået væk fra de gamle tv-pakker og faste kanaler. Med streaming kan man nemlig selv vælge, hvad man vil se og hvornår man vil se det. Men hvilken streamingtjeneste er bedst at vælge? HBO Nordic er en af de rigtig populære i Danmark. Hvorfor er den egentlig det? Det kan du læse mere om i denne artikel. 

Derfor skal du vælge HBO Nordic

Det kan være dyrt at abonnere på alle streamingtjenester på markedet. Ofte får man heller ikke brugt dem nok, hvis man har 5-6 forskellige tjenester. Det er derfor en god idé at vælge at have en eller to om måneden. 

Men hvorfor skal du vælge HBO Nordic? Det skal du blandt andet fordi:

1. Der er masser af godt indhold

2. Der kommer ofte nyt indhold

3. Det er nemt at pause og opsige

4. Du får de to første uger gratis

En ulempe ved HBO Nordic er, at der er langt flere serier, end der er film. Det er derfor ikke den bedste app, hvis du vil streame en masse nye film. Børneuniverset er heller ikke så stort, så det kan godt være, at du skal have en anden streamingtjeneste ved siden af til ungerne. 

Vælg HBO Nordic, og få hit serier for alle pengene

En af de mest markante fordele ved at vælge HBO Nordic er, at du får adgang til nogle af de største og mest populære og prisvindende serier i tiden. Det er blandt andet Game of Thrones, Big Little Lies, Orange is the new black, House of Cards – og selvfølgelig også klassikere som Sex and the City! Du finder også tit mange gode og spændende dokumentarer i app’en. 

Se mere på Techglad.dk, hvor du finder en sammenligning af HBO Nordic og andre streamingtjenester. Læs mere, og find ud af hvilken streamingtjeneste du skal vælge. 

More articles