Hvornår giver det mening at købe papkrus med logo?

29 July 2021
Cecilie Mortensen

editorial

Papkrus med logo er at finde på utrolig mange forskellige arbejdspladser, messer og steder hvor virksomheder kan byde på en kop kaffe. Spørgsmålet er selvfølgelig bare, hvornår det giver mening og kan være værdifuldt at få fingrene i papkrus med logo. Det får du lidt forskellige bud på herunder. 

Hvornår kan papkrus med logo være et godt køb? 

Papkrus med logo kan være et rigtig godt køb, hvis du vil øge kendskabet til dit brand. Det kan også være, at du har en særlig kampagne du gerne vil gøre eksisterende og potentielle kunder ekstra opmærksomme på, hvorfor du vælger at få det printet på papkrus, som folk kan bruge. 

Når du ønsker at flere skal kende til dit brand, så er det altid en god idé med forskellige reklameartikler, som dine kunder kan komme i kontakt med. For jo flere gange de ser dit logo, desto nemmere kan de også have ved at huske på netop dit navn, hvis de i fremtiden kan bruge dit produkt eller ydelse. Det at byde på en kop kaffe i et papkrus med dit logo, kan altså være rigtig godt givet ud. 

Hvem skal du kontakte ift. papkrus med logo? 

Du står heldigvis godt stillet, når det kommer til at få lavet papkrus med logo. Det kan dog være til din fordel, hvis du går med et firma, som kan levere præcis de krus, du har set dig varme på. Måske ønsker du papkrus i et bio-nedbrydeligt materiale, da det betyder, at dine papkrus kan nedbrydes i naturen. 

En anden ting du også kan forholde dig til er, om firmaet kan levere det antal, som du ønsker, og så selvfølgelig i præcis de farver, som matcher dit logo eller din kampagne. Meget er nemlig muligt, når du blot allierer dig med det helt rette firma. 

More articles