Sådan sender I billigst virksomhedens pakker

08 November 2018
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Har du en mindre virksomhed, hvor du af og til skal sende pakker til kunder, leverandører eller samarbejdspartnere, er det vigtigt, at du finder en pakkeservice, der ikke er for dyr. Alle kneb gælder, når du gerne vil holde udgifterne nede i din lille virksomhed, så du kan få den til at løbe rundt og give et overskud. Derfor giver det netop også mening, at du finder frem til den billigste pakkeløsning. 

Hvis du har en webshop, hvor du hele tiden sender pakker til folk, har du selvfølgelig styr på, hvad der er billigst for dig. Denne artikel henvender sig derfor mere til dig, der har en mindre virksomhed, hvor det at sende pakker ikke er en del af dit primære virke i virksomheden. 

Det smarteste, når du gerne vil finde frem til den lavest mulige pris på din forsendelse, er, at du går ind på en hjemmeside som pakke.dk. Der kan du sammenligne priserne på en lang række forskellige firmaer, hvilket er med til at gøre, at du nemt kan finde den absolut billigste mulighed for dig. 

På siden skal du bare indtaste, hvor stor pakken er, hvor du sender den fra, og hvor den skal sendes hen. Derefter finder siden en pris til dig. Hvis du skal sende din pakke til udlandet, kan siden også finde frem til den billigste pris i forhold til den leverance. Det er med til at gøre det utroligt nemt for dig. 

Hvis du ved, at du gerne vil bruge Post Nord til at sende din pakke, kan du gå ind på siden  https://www.pakke.dk/postdanmark-postnord. Der kan du se de priser, som Post Nord tager for at sende din pakke. Det kan være til en adresse i Danmark eller til udlandet. Det er med til at gøre, at du nemt kan regne ud, hvor meget det kommer til at koste dig. 

More articles