Find en lokal boligadvokat i Randers

03 November 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Mange køber kun fast ejendom et par gange i deres liv og ofte med års mellemrum og dermed opnår de ikke voldsom erfaring med hele boligprocessen som f.eks. en boligadvokat, bankrådgiver og ejendomsmægler. De to sidste handler jo på vegne af enten sælger eller banken og har deres interesser i sinde, hvorimod en boligrådgiver alene er ansat til at varetage dine. 

Ved at vælge en lokal boligrådgiver som f.eks. en boligadvokat i Randers, får du en boligadvokat, der ikke alene kender området, men også de mennesker der skal forhandles med.

Lokal kendskab er guld værd

At vælge en boligadvokat der kender det område du har planer om at købe i, kan hurtig vise sig at være guld værd og ofte vil han have tjent sin egen løn hjem flere gange, inden du har fået tinglyst dit skøde. Han vil hurtigt og nemt kunne finde ud af om kommunen har planer i det område du har planer om at købe i, hvis ikke han allerede på forhånd kender dem. Det kan både være positive som negative planer.

En ny skole tæt på er f.eks. positivt, hvorimod de færreste syntes det er fantastisk at ligge op og ned af et larmende projekt som et metrobryggeri i årevis, som måske endda påvirker ens muligheder for at kunne sælge senere.

Har du også brug for at finde en bank, fordi din nuværende måske vil låne dig for lidt eller til for dårlige betingelser, kan din lokale boligrådgiver være dig behjælpelig. Han vil kende de lokale bankafdelinger og bankrådgiver og kan hjælpe dig med at få et møde i stand.

Han vil også kunne hjælpe dig med at forhandle med banken og her er det vigtigt at huske på at selv små ændringer i dit boliglån over en 30 årig periode kan betyde mange penge.

More articles