Få dit smil tilbage med Invisalign

07 January 2021
Camilla Skøtt

editorial

Nu har du sikkert aldrig decideret manglet dit smil, men hvis du er en af dem, der gemmer det bag hænderne, fordi du er led og ked af dine tænder, så kan du overveje en tandretning. Med Invisalign behøver du ikke tænke på de knap så kønne togskinne – det er nemlig en usynlig tandbøjle.

Kender du udtrykket “Hollywoodsmil”? Faktisk burde det hedde “Invisalign smil” – det er nemlig ikke sådan, at alle skuespillere automatisk er født med fuldstændig lige og hvide tænder. De er som alle andre mennesker, og mens nogle af dem har lige tænder fra barnsben, har andre får rettet tænder hos skoletandplejen og andre igen har fået dem rettet i en voksen alder – og til det er Invisalign helt perfekt.

Invisalign er en såkaldt usynlig bøjle. Altså en tandskinne til henholdsvis over- og undermund, der er produceret af gennemsigtig plastik med udgangspunkt i patientens tandstilling, så den slutter helt tæt og dermed er mere eller mindre usynlig. 

Lyder det som noget for dig? Så læs med efter billedet.

Kom i gang med Invisalign

Vil du gerne have gang i en Invisalign-behandling, så det er dig, der får et hollywoodsmil, så skal du først og fremmest finde en certificeret behandler i dit nærområde. Det behøver ikke at være lige ved siden af, hvor du bor, men det skal være sådan, at du kan komme til kontrol ca. hver 8. uge, uden at det bliver alt for besværligt. 

Herefter bestiller du en tid til en forundersøgelse, og du kan med fordel vælge en klinik, der tilbyder en gratis og uforpligtende en af slagsen, så du kan få et bedre indblik i behandlingen uden at betale penge for det. Ved forundersøgelsen får du at vide, hvor meget behandlingen koster i dit tilfælde, og hvordan du kommer videre med processen – og så er det bare at takke ja til behandlingen.

More articles