Giv stuer og værelser nyt liv med fototapet

08 November 2020
Astrid Pedersen
image

editorial

Skal boligen være lidt mere spændende og inspirerende indvendig? Så kan du opnå rigtig meget med moderne fototapet i høj kvalitet.

Fototapet til børneværelset

Det værelse hvor det måske er mest oplagt at opsætte flot og festligt fototapet er børneværelset. Udvalget af fototapet til børneværelset er særdeles bredt og varieret. Du finder alt fra søde tegneserie figurer over fotorealistiske dyr til eventyr universer, komplet med prinsesser, slotte og enhjørninger.

Til de lidt større børn kan du finde fototapet med sports stjerner og pop idoler samt de mange kendte og elskede karakterer fra Disneys univers. Også Marvel og DC superhelte har fundet deres vej til de farvestrålende fototapeter – og hestepigen kan boltre sig i en sand mangfoldighed af fototapeter som afbilder heste og ponyer i fuld firspring på grønne sletter.

Teenageren, som måske er vokset fra de mere barnlige motiver, kan måske have glæde af fototapet med flotte panorama billeder fra alverdens storbyer. Værelset får en helt ny dybde når endevæggen er dekoreret med et motiv fra et parisisk hovedstrøg, komplet med cafeer og udsigt til Eiffel tårnet. Eller hvad med London Bridge i frø perspektiv – eller måske den helt klassiske New York skyline?

Giv stuen en spændende atmosfære med fototapet

Helt så malerisk behøver fototapet nu ikke at være. Leder du efter en måde hvorpå du kan give stuen nyt liv uden at det bliver for vidtløftigt kan du for eksempel skabe illusionen om en rå murstensvæg. Dette kan lade sig gøre med fototapet – også selv om din boligs vægge består af gips eller beton. Du kan også vælge et af de mere diskrete blomstermotiver, eller måske gå all in med en fuld bogreol på hele den ene endevæg.

Du kan læse mere om fototapet, og finde fototapet i alle afskygninger hos SoHu på hjemmesiden https://sohu-shop.dk/shop/fototapeter-363s1.html 

 

More articles