Få spændende vægge med flot fototapet

08 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af kedelige og ensfarvede vægge, og må der gerne ske noget nyt i dit hjem? Så kan du med fordel lade dig inspirere af de mange nye spændende varianter af fototapet der findes på markedet.

Hvorfor skal jeg vælge fototapet?

Tapet er kommet ind i varmen igen når det handler om indretnings mode – og hermed også fototapet. Fototapet anno 2020 holder generelt en langt højere kvalitet i såvel tryk som papir end sine forgængere fra firserne. Samtidig findes der langt flere varianter når det handler om motiver og mønstre.

Du er ikke længere henvist til solnedgange over eksotiske strande eller en dansk bøgeskov ved forårstide. Disse motiver findes stadig – dog i noget højere kvalitet, flottere farver, og med en større detalje rigdom end for fyrre år siden. Og så kan du vælge mellem langt flere motiver den dag i dag.

Fine fototapet med motiver for børn

Børneværelset er det ideelle sted at starte når du ønsker at dekorere med fototapet. Du kan med fordel tage de lidt større børn med på råd når der skal vælges fototapet til deres værelser. Hestepigen vil glædes over det store udvalg af fototapet med heste og ponyer i realistisk størrelse.

Dit fodbold tossede barn vil få mulighed for at få de helt store fodbold stjerner på væggen – eller skabe en illusion om at befinde sig på en af verdens største fodbold arenaer. Den rejselystne teenagere som drømmer om at komme ud og se verden vil kunne dekorere væggene med fototapet som afbilder motiver fra storbyer så som New York, London eller Paris. Og er ungen vild med tegneserier eller eventyr findes der fototapet med motiver fra såvel Disneys som Marvels og DCs spændende universer.

Du kan læse mere om fototapet, og finde det rette fototapet til dit hjem, på https://sohu-shop.dk/shop/fototapeter-363s1.html 

 

More articles