Find de bedste priser på montering af kanttråd til robotplæneklipper

12 August 2020
Astrid Pedersen

editorial

Skal din græsplæne stå skarpt i år – men magter du ikke at skulle ud med plæneklipperen flere gange om ugen? Så kan du med fordel investere i en moderne robotplæneklipper.

Robotplæneklipperen – en uundværlig arbejdshest til den store have

Der er sket rigtig meget med robotplæneklippere siden den første af slagsen kom på markedet. Blandt andet er de fleste robotplæneklippere forsynet med smarte sensorer som gør maskinen intelligent. Mange robotplæneklippere kan for eksempel selv finde ud af at køre hen til lade stationen når batteriet er ved at være fladt. En robotplæneklipper kan også være forsynet med en regn sensor som får maskinen til at standse når det begynder at regne, for først at genoptage sit arbejde når bygen er drevet over og græsset atter har rejst sig.

Med en korrekt monteret kanttråd – også kaldet et afgrænsnings kabel – kan du sikre at din robotplæneklipper ikke stikker af eller kører steder hen hvor der ikke skal slås græs, for eksempel dine blomster bede. Og vælger du at lade et professionelt firma forestå montering af kanttråd til robotplæneklipper er du helt sikker på at kanterne på din gærsplæne blive helt og aldeles snorlige.

Find det rette firma til montering af kanttråd til robotplæneklipper

Det er nemlig ikke helt enkelt at montere afgrænsnings kabler. Ideelt skal kablet ligge lige under jord overfladen langs hele kanten af din græsplæne – dybt nok til ikke at blive blottet i forbindelse med et regnskyl, men ikke så dybt at sensoren i din robotplæneklipper ikke kan registrere kablet.

Det danske firma Kabelnedlægning.dk har mange års erfaring inden for montering af kanttråd til robotplæneklipper samt opsætning og installering af robotplæneklipper. Hos Kabelnedlægning.dk finder du faste priser på montering af kanttråd til robotplæneklipper afhængig af størrelsen på din plæne – læs mere på Kabelnedlægning.dk’s hjemmeside kabelnedlaegning.dk

More articles