Er din advokat i Esbjerg korrupt?

10 juli 2019
Anders Lundtang Hansen
Er din advokat i Esbjerg korrupt?

Godt nok siger man, at moms ikke er noget, man gør sig med i Jylland, men ligefrem at tale om, at ens advokat i Esbjerg er korrupt, er måske en voldsom anklage at komme med.

Men man ved jo aldrig, så måske er det værd at undersøge nærmere.

Tidligere var Danmark faktisk et af de mindst korrupte lande i verden, men vi er dog faldet lidt ned ad tinden, fordi der specielt var en del svindel i finanssektoren for nyligt – og vi snakker altså de helt store slipsedrenge, der forstod at udnytte, bedrage og svindle, så det battede.

Det er utroligt, at man skal helt op på de høje tinder, før man finder den slags svindel herhjemme i Danmark, men alligevel lyder der (heldigvis) også vagt i gevær, hvis der bliver opdaget decideret korruption, og sådan skal det fortsætte med at være.

Lige netop med korruption er det noget, hvor sagerne ikke kan blive for små eller store, og når vi har sådan et godt sammentømret land, som Danmark er, og hvor der hersker megen kontrol og overvågning med den slags ting, så skal man altid komme det til livs.

Dette smitter heldigvis af på de fleste borgere, der forsøger ikke at svindle, for tanken om at leve med at blive afsløret, er ikke til at bære for de fleste.

Men så er der dem, der udnytter den situation med, at andre folk tænker det bedste om end samfund, og specielt advokater er jo retskafne og tjener en god hyre, så hvorfor skulle vedkommende vælge at være korrupt?

Det er ikke til at sige, men gode forbindelser og lokkemidler har måske ført den slags med sig, så hvis du tvivler, om din advokat i Esbjerg har rent mel i posen, så kan du tippe det til medierne, så de kan undersøge nærmere, om der er hold i sagen.

Flere nyheder