Lækker og bæredygtig kaffe – lej en kaffevogn i Aarhus

30 October 2020
Astrid Pedersen

editorial

I løbet af det seneste årti har smarte, mobile kaffebarer vundet indpas i især de større byer. Kaffeknallerter og kaffevogne tager som regel opstilling nær stationer eller på andre befærdede områder, for eksempel torve og pladser, og foran større arbejdespladser. Men det kan faktisk også lade sig gøre at leje en mobil kaffebar i privat eller i virksomheds regi, således at du kan forkæle gæster eller medarbejdere med friskbrygget kaffe.

Hvilket firma udlejer kaffevogne og kaffeknallerter i Århus?

Den gode nyhed er at du ikke behøver at tage helt til hovedstaden for at booke en mobil kaffebar til dit arrangement. Hos Kaffeexpressen kan du nemlig leje en kaffevogn til dit private arrangement eller virksomheds arrangement i Århus, Aalborg, Silkeborg, Ry, Herning, Holstebro, Skive, Randers, Viborg eller andetsteds i Nordjylland, Søhøjlandet eller Midtjylland. Kaffeexpressen er leveringsdygtig i såvel smarte og funktionelle kaffevogne og kaffeknallert som i lækker, økologisk kaffe serveret af smilende og kundevendte baristaer.

De dygtige baristaer er uddannet i kaffebrygning på højt niveau og kender således den professionelle espresso maskine, med hvilken en kaffeknallert eller kaffevogn er udstyret, ud og ind. Din barista vil således kunne fremstille og servere lige nøjagtig den kaffe variant som dine gæster ønsker, uanset om der er tale om ren espresso, americano, cortado, macchiato, caffe latte, flat white, cappuccino eller cafe au lait. Og skulle der være gæster som ikke sætter pris på en kop kaffe kan der fra din kaffeknallert eller kaffevogn også serveres te eller kakao.

Såvel kaffebønner som te og kakao stammer fra bæredygtige producenter og er 100% økologisk fremstillet. Alle de varme drikke serveres i engang kaffekrus fremstillet af genanvendelige og biologisk nedbrydelige materialer. Således støtter du en socialt ansvarlig og miljømæssigt bæredygtig organisation når du lejer en kaffevogn eller en kaffeknallert hos Kaffeexpressen.

Du kan læse mere, og kontakte Kaffeexpressen direkte via hjemmesiden https://kaffeexpressen.dk/kaffevogn-aarhus/ 

More articles