Bestil gasflasker fra Primagaz til virksomheder online

24 February 2021
Astrid Pedersen

editorial

Står du og mangler en god og stabil leverandør af flaskegas til din virksomhed? Så kan du med fordel vælge Primagaz. Primagaz har igennem mange år leveret flaskegas og tank gas til danske erhvervs virksomheder inden for såvel industri og produktion som hotel og restauration samt detail handel.

Når du vælger Primagaz som din leverandør af flaskegas får du ikke alene sikkerhed for levering til tiden og i de aftalte mængder. Du får også en leverandør som er langt fremme i skoene hvad angår klima venlige produkter. Primagaz er således leverandør af LPG gas – den mest miljø rigtige og energi effektive gas type på markedet anno 2021.

Hvad er LPG?

Forkortelsen LPG står for Liquefied Petroleum Gas og er en særlig form for naturgas som primært består af propan. Propan er blandt de reneste gas former der findes. Propan molekylet består nemlig blot at tre kulstof atomer omgivet af brint atomer.

Når kulstof atomerne går i forbindelse med ilt hvilket sker ved forbrænding vil der dannes kultveilte, også kendt som CO2. Og brint atomerne går sammen med ilten i luften om at danne H2O, som de fleste kender som vand.

Der er således ingen spild produkter ved LPG gas i form af slagge, aske, sod eller farlige partikler. Samtidig bidrager gassens enkle opbygning til dens høje brænd værdi, og gør det nemt at regulere temperaturen på forbrændingen. Dette bevirker at LPG er særdeles velegnet til opvarmning af følsomme emner for eksempel i forbindelse med industrielle processer – og selvfølgelig i forbindelse med madlavning i restauranter eller i storkøkkener.

Hvorfor skal jeg købe LPG gasflasker hos Primagaz?

Der er mange fordele ved at vælge Primagaz som din leverandør af LPG gas på flaske. Du er blandt andet med til at støtte den mest bæredygtige fremstilling af biogas, nemlig BioLPG, sår du bestiller via Primagaz – læs mere på Primagaz.dk

More articles