Køb proteinpulver online og spar penge

21 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at få det bedste ud af din træning? Så kan du med stor fordel prøve med protein pulver som kosttilskud.

Hvilken slags protein pulver skal jeg vælge?

Der findes flere forskellige slags protein pulver som hver især er baseret på forskellige protein holdige råvarer. Det drejer sig for eksempel om æg, soja, ærter, hamp, kasein, brune ris og forskellige andre former for plante baseret protein.

Den allerbedste form for protein pulver, og den som samtidig er mest populær, er den som er baseret på valle. Du finder den som oftest under betegnelsen whey protein pulver, og den er kendt for at være den type protein pulver som nemmest optages i den menneskelige krop.

Det betyder at du har en hurtig og effektiv optagelse af de nødvendige proteiner når du indtager en shake bestående af whey protein pulver. Du får en god mæthedsfornemmelse uden at føle dig tung i din mave hvilket er en stor fordel hvis du skal træne hårdt og længe efter du har indtaget din protein shake. Og så er whey protein pulver billigt at fremstille hvilket gør at du sagtens kan finde whey protein pulver til en overkommelig pris på markedet.

Hvordan virker whey protein pulver?

Valle fordøjes som nævnt hurtigt og er rig på det der kaldes forgrenede aminosyrer. Blandt disse aminosyrer spiller især Leucine en vigtig rolle i forbindelse med øgning af muskel masse samt restitution efter tung og hård træning.

Undersøgelser peger på at Leucine fra valleprotein kan hjælpe med at opbygge og vedligeholde muskelmasse samtidig med at restitutionen forbedres og muskelstyrken øges. Og andre undersøgelser af normalvægtige og overvægtige individer antyder at valleprotein kan bidrage til et sundt vægttab ved at minimere fedtet i kroppen og øge muskelmassen.

Du finder det bedste whey protein pulver hos Only Approved i den online shop på Only-Approved.dk.

More articles