Skøde og tinglysning – tag en professionel boligadvokat med på råd

08 March 2018
admin

editorial

Et skøde er en central del af enhver bolighandel, for med et underskrevet og tinglyst skøde kan du dokumentere, at en ejendom er din. Uanset om det er et hus, en andelsbolig, en ejerlejlighed eller et sommerhus du køber, så følger der et skøde med. Selvom der ingen krav er til, hvem der udarbejder et skøde, så vil det ofte være en professionel boligadvokat, som påtager sig opgaven. For dig er det en stor fordel at have en dygtig boligadvokat med, når du handler ejendom, så du er helt sikker på, at tingene går korrekt til.

Faste lave priser på juridisk rådgivning

Der er mange boligadvokater på markedet, som har forskellige tilbud, og det kan være lidt af en jungle at navigere rundt i. Men du kan eksempelvis søge målrettet efter boligadvokater, som kan tilbyde faste, lave priser, så du på forhånd ved, hvor meget du kommer til at betale for den juridiske rådgivning. Du kan også med fordel vælge en boligadvokat, der kan dokumentere stor erfaring med bolighandel, for så har du en større garanti for, at du får en kvalificeret rådgivning. Bolighandler går til tider stærkt, og derfor kan sagsbehandlingstiden også være en vigtig faktor. Spørg boligadvokaten hvor hurtigt han eller hun kan gennemgå din sag og bed eventuelt om en uforpligtende samtale.

Boligadvokaten er en vigtig sparringspartner

Når du er interesseret i at købe en bolig, så gennemgår boligadvokaten alle dokumenter for dig og kan eventuelt udarbejde et advokatforbehold, hvis der er behov for det. Dermed er der styr på juraen, inden du underskriver købsaftalen. Dernæst udarbejder boligadvokaten et skøde, som du kan underskrive med NemId, og efterfølgende tinglyses skødet og der laves refusionsopgørelse. Med en boligadvokat som sparringspartner kan du være 100 % sikker på, at alt går korrekt til, og det giver dig en stor tryghed, når du handler bolig frem for, hvis du skal gøre det hele på egen hånd. Én af de erfarne boligadvokater på markedet er eBoligadvokat, som giver dig en topprofessionel og hurtig sagsbehandling. Du kan læse mere om, hvad firmaet tilbyder her.

More articles