Få udarbejdet og tinglyst dit skøde af en professionel boligadvokat

08 March 2018
admin

editorial

Der kan være flere grunde til, at du har brug for at få udarbejdet og tinglyst et skøde. Det kan være i forbindelse med køb af en bolig, eller det kan være, hvis du bliver skilt. Det kan også være i forbindelse med en familieoverdragelse eller ændring af ejerandele. Men uanset i hvilken sammenhæng du har brug for et nyt skøde, så kan du med fordel kontakte en boligadvokat, som kan hjælpe dig med at få det gjort. En boligadvokat kan give dig lige præcis den juridiske rådgivning og konkret hjælp, du har brug for i situationen, så du er sikker på, at alle oplysninger indtastes korrekt i systemet, når skødet udarbejdes og tinglyses.

Hvorfor har du brug for et skøde?

Et skøde er dit bevis på, at du ejer f.eks. et hus, en lejlighed eller en virksomhed. Når du har købt f.eks. en bolig, og du står med et tinglyst skøde i hånden, så kan sælger ikke sælge boligen videre til andre. Der findes ingen regler for, hvem der skal udarbejde et skøde, men det er som oftest en boligadvokat. Du skal dog selv underskrive skødet med NemId. Du kan kontakte en hvilken som helst boligadvokat i din by eller online, og ofte kan det godt betale sig at sammenligne priser og ydelser med henblik på at finde den bedste boligadvokat til den billigste pris.

Skødeskrivning til en fast lav pris

eBoligadvokat på Frederiksberg har stor erfaring med at udarbejde skøder og få dem tinglyst, så her kan du få en hurtig og effektiv sagsbehandling. Du betaler en fast lav pris, som tydelig fremgår af hjemmesiden eboligadvokat.dk/skoede. Det koster eksempelvis 2.500 kr. inklusiv moms at få hjælp til skødeskrivning i forbindelse med bolighandel, og det koster 1.950 kr. inklusiv moms at få boligadvokaten til at udarbejde et skøde i forbindelse med skilsmisse, familieoverdragelse eller ændring af ejerandele.

More articles