Hvordan ansøger jeg om et online lån?

30 October 2020
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du ønsker at optage et online forbrugslån, er det først og fremmest smart at finde en pålidelig långiver. Lånemarkedet i Danmark er for en stor del en sand jungle. Underskoven er oversået med grimme faldgruber, som er nemme at overse.

Du kan for eksempel risikere at falde i kløerne på en rigtig ågerkarl, når du skal optage et online lån, og ikke ser dig godt nok for. På den måde kan du hurtigt havne i gældsfængsel. Og mange af de ukurante låne udbydere på markedet er ikke blege for at anvende endog særdeles ufine metoder for at inddrive gælden.

Find den bedste låne udbyder online

Derfor bør du udvælge din långiver med omhu. Det er en god idé at vælge en bank eller et penge institut som af Finanstilsynet er godkendt som online låne udbyder. Det betyder nemlig at der er strenge regler og standarder som skal overholdes. Et af disse er total gennemsigtighed igennem hele låne processen. Det betyder at du som låntager skal have fuldt overblik over samtlige udgifter i forbindelse med optagelsen af lånet inden du ansøger herom.

Du kan for eksempel vælge at benytte Ikano Bank, som tilbyder en online låne beregner til formålet. Den smarte låne beregner gør det muligt for dig at fastsætte låne beløbets størrelse og lånets løbetid sådan at de månedlige afdrag kommer til at matche dit budget. Denne beregning vil danne grundlag for din ansøgning om et lån. Og så ved du helt fra begyndelsen hvor meget dit online lån kommer til at koste dig.

Når du ansøger om online lån hos Ikano Bank kan du have svar på din låneansøgning i løbet af få timer. Og godkendes din ansøgning kan pengene stå på din konto i løbet af ganske få hverdage. Du kan læse mere på ikanobank.dk

More articles