Lån til det du har brug for online

30 October 2020
Astrid Pedersen

editorial

Når du står for at skulle låne penge online, bør du se dig rigtig godt for. Du kan nemlig risikere at havne i en af de klassiske gældsfælder, hvis du kommer til at låne penge hos en ukurant udbyder. Der kan for eksempel ske det, at renten pludselig stiger, eller at der opstår nye gebyrer, du skal betale. Du kan således hurtigt komme i fedtefadet med et hurtigt lån uden sikkerhed, og derfor er det vigtigt, at du vælge den rette låneudbyder.

Hvilken bank skal jeg vælge til online lån?

Du bør gå efter en bank eller et penge institut som er godkendt af Finanstilsynet. Det betyder nemlig at långiver er underlagt denne institutions strenge regler for udbud af online lån. Disse inkluderer eksempelvis gennemsigtighed i hele låne processen fra start til slut.

I praksis betyder det at du fra begyndelsen har 100% overblik over udgifterne forbundet med dit lån – måned for måned, og i det store hele. Hos Ikano Bank imødekommes dette krav ved en online låne beregner som lader dig selv fastsætte størrelsen på – og løbetiden af – dit lån. På den måde kan du selv bestemme størrelsen på de månedlige afdrag, sådan at du vil kunne tilpasse dem dit budget. Samtidig kan du tydeligt se hvor meget dit lån kommer til at koste dig i alt. Og dette vil ikke fraviges på noget tidspunkt i løbet af dit låns løbetid, såfremt du betaler dine månedlige afdrag.

Hvis du ønsker at ansøge om optagelse af et online lån hos Ikano Bank skal du blot udfylde en enkelt formular på Ikano Banks hjemmeside. Du vil have svar på din ansøgning inden for få timer. Og bliver du godkendt til et online lån vil pengene stå på din konto inden for få dage. Læs mere på https://ikanobank.dk 

More articles