Lån penge hos ikanobank.dk

28 October 2020
Anne-Mette Hansen

editorial

Der findes mange steder, udover din egen bank, hvor du kan låne penge. Det kan være en fordel at benytte sig af, hvis ikke banken vil låne dig penge til den nye bil eller det nye køkken. 

Et af disse lånesteder er Ikano Bank. Men hvordan låner du egentlig penge hos dem? Hvad kan du låne penge til? Og hvor meget kan du låne? Læs med her, og få svar på dine spørgsmål.

Hvad kan du låne penge til?

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan låne penge til. Det kan være alt fra:

* Et nyt køkken 

* En ferie med familien

* Et bryllup eller anden fest 

* En ny bil 

* Et nyt tag på huset

Eller noget helt andet. Men det er ikke altid, at din bank synes, at disse ting er nødvendige og derfor vil de måske ikke låne dig til dem. Men hvis du låner hos Ikano Bank, bestemmer du selv, hvad du vil bruge de lånte penge til. 

Sådan låner du penge hos Ikano.dk

Hvordan foregår det? Hvordan låner du penge hos Ikano Bank? Det er ikke alle, der kan få lov at låne penge hos dem. Der skal en ansøgning til, og de vil også vurdere den enkeltes økonomi. 

Du skal derfor lave et gennemtænkt budget, der viser, at du kan betale pengene tilbage på en realistisk måde. 

Er du lidt i tvivl om, hvor meget du egentlig kan og bør låne? Så kan du bruge den låneberegner, de har på deres hjemmeside. Du indtaster dit budget i form af indtægter og udgifter og får så et realistisk bud på, hvad du ville kunne låne hos dem. 

Se meget mere på Ikanobank.dk. Her kan du læse mere om lånemulighederne og sende din låneansøgning afsted med få klik. Hvem ved? Måske får du lov at låne penge og kan opfylde din drøm om en ny bil eller en skøn ferie?

More articles