Lån penge online hos etableret långiver

19 October 2020
Astrid Pedersen

editorial

Har du netop betalt månedens regninger, og er der derfor lavvande i kassen i det lille hjem? Så skal der ikke meget til før budgettet vælter. En enkelt uforudset udgift kan måske lige klares med opsparingen. Men vælger køleskabet og familiens bil at stå af samtidig med at et familiemedlem knækker en tand er der mange omkostninger som skal dækkes på én gang. Og så kan det være en mulighed at optage et online lån.

Hvad er fordelene ved et online lån hos Ikano Bank?

Der er mange fordele forbundet ved at vælge en etableret og velrenommeret låne udbyder som Ikano Bank.

Når du låner penge via Ikano Bank kan du være sikker på at din långiver er registreret hos finanstilsynet og dermed lever op til alle de af denne institution udstukne regulativer og retningslinjer for online lån. Dette er din garanti for et lån som er fri fra ubehagelige overraskelser så som pludseligt opståede gebyrer eller renter der pludselig ændrer sig. I hvert fald hvis du sørger for at vedligeholde din del af aftalen, det vil sige betaler dine afdrag på lånet.

Hos Ikano Bank er det nemt ved hjælp af en online låne beregner at fastsætte størrelsen på afdragene således at disse kan tilpasses dit husholdnings budget. Dermed bliver det nemmere at vedligeholde lånet gennem afdrag, hvorved du opnår en problemfri tilbagebetalings proces. Dermed kan du undgå at dit lån kommer til at koste dig mere end højst nødvendigt.

Hvis du ønsker at ansøge om optagelse af et online lån i Ikano Bank kan du gøre dette via bankens hjemmeside. Her finder du den smarte låne beregner som du skal bruge før du ansøger om lånet. Med låne beregneren er hovedsolens og afdragenes størrelse fastsat på forhånd – og så ved du hvad du får.

Du kan læse mere, og ansøge om et online forbrugslån hos Ikano Bank, via hjemmesiden https://ikanobank.dk/ 

More articles