Hvordan får jeg hjælp til rengøring i min bolig?

14 February 2020
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du ønsker hjælp til grundig og dybt gående rengøring i dit hus eller i din lejlighed, er det en god idé at vælge et etableret rengøringsfirma. På den måde er du sikker på, at dit hjem bliver behandlet med den behørige respekt og diskretion, og at rengøringen bliver udført korrekt. En dygtig rengøringsassistent ved hvilke rengørings midler og sæber, som skal bruges hvor – og i hvilke doseringer. Og når du benytter et professionelt rengørings firma som for eksempel Det Var Det Min Ven, kan du trække en del af udgiften hertil fra i skat.

Hvem er Det Var Det Min Ven?

Det Var Det Min Ven er en dansk rengørings virksomhed, som igennem flere år har serviceret glade og tilfredse kunder af alle typer. Hos Det Var Det Min Ven udføres rengøring af høj kvalitet, i såvel private hjem som på kontorer eller andre erhvervs relaterede lokaler.

De dygtige og engagere rengøringsassistenter hos Det Var Det Min Ven har lang erfaring med alle typer rengøring, og sætter en ære i at aflevere dit hjem eller dit kontor skinnende og lækkert. Når du vælger at overlade arbejdet med grundig rengøring til Det Var Det Min Ven kan du være sikker på et tilfredsstillende resultat – og at dit hjem eller dine erhvervs lokaler herefter lever op til alle gældende hygiejnestandarder.

Du kan booke privat rengøring eller erhvervs rengøring online på Det Var Det Min Vens hjemmeside dvdmv.dk ind til tre dage før du ønsker rengøring. Som privat eller erhvervs kunde kan du selvfølgelig også lave en fast aftale med Det Var Det Min Ven omkring rengøring med faste intervaller, som du selv fastsætter. Og du kan selvfølgelig også selv bestemme hvilken form for rengøring du ønsker.

Du kan læse mere, og booke tid til rengøring online, på http://dvdmv.dk/ 

More articles