Få det rette firmalogo med professionelt design

09 June 2019
Astrid Pedersen
Få det rette firmalogo med professionelt design

Din virksomheds logo er mere vigtigt for virksomheden, end du måske tror. Mange virksomhedsejere sætter således logo og visuel identitet i sidste række, når det handler om investering i firmaets opbygning. Dette er en stor fejl – du bør aldrig overlade design af firmalogo til tilfældighederne.

Vi har alle sammen grinet af håbløse firmalogoer, som har floreret online, og som afbilder logoer, som på ingen måde var gennemtænkte – hverken fra designerens eller fra kundens side. Med et sådant logo bliver din virksomhed måske nok kendt – men ikke for de ydelser og services, for hvilke du ønsker at den skal være anerkendt og velanset. Du får allerhøjst et skævt smil og lidt dårlig publicity ud af et fejlslagent firmalogo.

Hvorfor er det vigtigt at få sit firmalogo designet af en professionel grafisk designer?

Et firmalogo skal harmonere med virksomhedens kerneværdier, og samtidig sende et signal om hvilke ydelser og produkter, man som kunde kan forvente sig af firmaet. Samtidig må dit firmalogo ikke sende de forkerte signaler. Det er nærmest katastrofalt, hvis du i dit valg af logo har valgt at inkorporere et symbol, som i visse kulturer betyder noget obskønt.

Et firmalogo skal have den rette symbol værdi – og her tæller såvel farve som grafisk udførelse med. en dygtig designer vil, på baggrund af sin viden om disse faktorer, kunne fremstille et logo til dig, som så at sige rammer plet lige ned i hjertekulen på din virksomhed. Og du vil selvfølgelig blive taget med på råd undervejs, så du ikke står tilbage med fornemmelsen af at have fået trukket et firmalogo ned over hovedet, som slet ikke passer til dine ønsker og præferencer.

Få et godt tilbud på et professionelt firmalogo online

Det danske design firma damgraphics.dk har mange års erfaring med udfærdigelse af firmalogo. Klik ind og læs mere om hvad virksomheden tilbyder.

More articles