Få professionel assistance til parkeringskontrol i København

27 February 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af, at uvedkommende bilister konstant smider deres biler på de parkeringspladser, som rettelig burde tilhøre medarbejdere eller beboere i den ejendom, du administrerer? Så bør du overveje at få professionel hjælp til parkeringsservice.

Det er nemlig ikke et problem, som løser sig selv. Og du skal ikke regne med, at PARKERING FORBUDT skilte, som du selv opsætter, har nogen som helst effekt på gratister, som ønsker at parkere uden vederlag. Især ikke i områder i og omkring de større byer, hvor der er indført betalingszoner for parkering på offentlige veje, gader, pladser og stræder.

Hvorfor skulle man dog betale, når man uden risiko for sanktioner eller andre konsekvenser kan parkere ganske gratis på en privatejet parkeringsplads?

Kom parkeringssyndere til livs med effektiv parkeringskontrol

I mange tilfælde kan dette problem løses ved at indføre adgangsbegrænsning til parkeringsarealet. Dette kan ske med indhegning af arealet og adgang hertil betinget af enten en parkeringstilladelse eller en adgangs token, eller ved hjælp af nummerpladegenkendelse som aktiverer bomme eller pullerter. Dette ses ofte i forbindelse med store parkeringspladser som tilhører eksempelvis varehuse eller private parkeringskældre.

Hvis du ikke har mulighed for at hegne dine parkeringspladser ind eller opsætte bomme eller pullerter, kan du i stedet vælge en parkeringsløsning, som inkluderer parkeringsopsyn og parkeringskontrol. Hos et professionelt parkeringsselskab så som UnoPark kan du få tilbudt parkeringsservice med indbygget parkeringskontrol foranstaltet af dygtige parkeringsvagter med hjemmel og beføjelser til at udstede bødeforlæg.

Vælger du en løsning med parkeringskontrol hos UnoPark, vil UnoPark ligeledes forestå inddrivelse af de skyldige beløb samt opsætning af officielle skilte, som kan have en afskrækkende effekt på potentielle parkeringssyndere. Og så får dine kunder, medarbejdere eller beboere atter fri adgang til deres retmæssige parkeringspladser.

Du kan kontakte UnoPark for et tilbud på parkeringskontrol via hjemmesiden https://unopark.dk/parkeringsselskab-i-koebenhavn/, eller du kan ringe og få en uforpligtende snak med en konsulent. 

More articles