Makita værktøj, haveredskaber og batterier – find det online

13 december 2022
admin

editorial

Makita har bygget værktøj i top kvalitetsiden 1915, da brandet blev grundlagt af Mosaburo Makita i Japan. Siden da har de udvidet deres aktiviteter på verdensplan til at omfatte over 500 steder i mere end 50 lande rundt om i verden og beskæftiger over 10.000 mennesker over hele verden.

Desuden har de hundredvis af patenter inden for værktøjsteknik, som har gjort det muligt for dem løbende at forfine deres produkter for at opnå optimal ydeevne uden at gå på kompromis med holdbarhed eller pålidelighed.

Makita værktøj er slidstærkt og sikkert at bruge

Sikkerhed er også af største betydning for Makita-værktøj; alle produkter er fuldt certificeret til brug i henhold til internationale standarder, herunder ISO 9001:2015 (kvalitetsstyringssystem) og ISO 14001:2015 (miljøstyringssystem).

Hvert produkt gennemgår strenge test, før det kommer i handlen, og sikrer, at det overholder de strenge sikkerhedsregler, samtidig med at det giver brugerne en kraftfuld ydeevne, som de kan stole på gang på gang.

image

Makita batterier holder hvad de lover

Makita batterier er designet til at yde det højeste niveau af ydeevne med hensyn til både driftstid og holdbarhed. Alle Makita batteridrevet værktøj anvender lithium-ion-batterier, som kan levere en meget højere ydelse end traditionelle NiCad- eller NiMh-batterier. Makitas innovative opladningsteknologi sikrer, at deres batterier forbliver opladet i længere tid, hvilket resulterer i længere driftstid og bedre ydeevne end konkurrerende produkter

Makita-batterier tilbyder ikke kun en imponerende mængde kraft og en lang levetid, men de er også udstyret med en række sikkerhedsfunktioner, der er designet til at forhindre overopladning, kortslutning eller overophedning.

Det avancerede elektriske kredsløb i hvert batteri er i stand til at registrere, når batteriet nærmer sig fuld opladning, og slukker automatisk for at forhindre, at der opstår yderligere skader. Dette er med til at sikre, at levetiden for hvert batteri maksimeres til det yderste, og at brugerne får mest muligt ud af deres køb.

Flere Nyheder