Find bådudstyr online

04 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

Som bådejer går du sikker efteråret i møde med et vist vemod. Sejler sæsonen er overstået, og med den alle de hyggelige og spændende togter.

Det danske sommerland byder på masser af oplevelser langs de danske kyster og i de mange havnebyer rundt omkring i landet. En ferie på en båd er ideel for familien som ønsker frihed og spænding på ferien i Danmark. Uanset om båden ligger for red i en havn eller i en marina, eller om man kaster anker ud for en af de mange lækre strande langs kysten, er der masser af muligheder for spændende aktiviteter.

Derfor vælger flere og flere danske familier at investere i en båd i stedet for en autocamper eller et sommerhus. Er du en af dem, som har købt båd, har du sikkert brugt sommeren på weekendtogter eller længere bådferier. Og nu skal vinter halvåret bruges på at sætte båden i stand.

Hvordan klargør jeg min båd?

Hvis du har valgt at sætte skuden på land for vinteren har du mange muligheder for klargøring. Du kan faktisk sætte din båd i stand fra yderst til inderst, og dermed sørge for at den er sejlklar til næste år.

Mange opbevaringspladser har masser af faciliteter til fri afbenyttelse, til netop dette formål. Og med det rette udstyr samt ditto materialer kan familiens båd hurtigt komme i ”ship shape”.

Du kan for eksempel indkøbe redskaber til at skrabe bunden af bådens skrog. Her vil der samle sig skaller, muslinger, alger og rurer, som kan sænke bådens fremdrift. Dette kan påvirke dit brændstof forbrug og dermed din økonomi. Du kan sørge for at trædækket er smukt slebet og lakeret. Og du bør sørge for at al sikkerhedsudstyr er i fungerende stand.

Du kan finde alt hvad du skal bruge af materialer til klargøring på marinelageret.dk.

More articles