Mangler du arbejdskraft i Sønderborg?

04 December 2021
Agner Clausen

editorial

Mangler du arbejdskraft i Sønderborg? Der er altid mange byggeprojekter igang i Sønderborg og omegn. Den smukke by er i rivende udvikling og kan byde på mange interessante projekter. Derfor er der også altid et behov for dygtige håndværkere inden for alle felter. Der er brug for murere, tømrere, malere, VVS’ere, elektrikere, smede, svejsere og arbejdsmænd. Det er jo altsammen herligt. Men alle ved, at det ikke er specielt let at få fat i kvalificeret arbejdskraft inden for byggebranchen.

Så hvordan kan man holde byggeriet kørende og undgå forsinkelser og dagbøder?Det oplagte svar er: Find de rette kompetencer lokalt i Sønderborg fra et Vikarbureau i Sønderborg. DK-Vikarservice tilbyder både faglært og ufaglært arbejdskraft fra dygtige vikarer. DK-Vikarservice kan tilbyde personale på alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke var nævnt i indledningen, kan de med største sandsynlighed skaffe lige nøjagtig den kompetence du har brug for.

Ikke to projekter er ens, og det samme gælder behovet for arbejdskraft. Derfor skræddersyr DK-Vikarservice løsninger, der matcher jeres behov og ønsker. DK-Vikarservice kan tilbyde dig følgende typer samarbejde: Mandskabsleje, Try & Hire forløb og Rekruttering.

image

DK-Vikarservice – din sparringspartner

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte en af DK-Vikarservice’s dygtige medarbejdere, som hellere end gerne vil hjælpe med at finde en løsning, som passer til netop jeres behov. Med DK-Vikarservice som samarbejds- og sparringspartner, når du i mål. De hjælper dig gerne med at skaffe et overblik over jeres behov, så I sammen kan finde den perfekte løsning for dig. DK-Vikarservice sørger for, at I får de vikarer, I har brug for til tiden.

Mangler du arbejdskraft i Gråsten eller Nordborg? Det er ikke noget problem. DK-Vikarservice dygtige vikarer kører gerne lidt længere for at arbejde med et byggeprojekt. DK-Vikarservice er medlem af både DI/Dansk Byggeri, hvilket garanterer for dygtig arbejdskraft.

More articles