Gulvafhøvling i Næstved – find din gulvmand online

01 May 2019
Astrid Pedersen

editorial

Når dit gulv trænger til en grundig gulvafhøvling – for eksempel fordi det som følge af vandskade er blevet bulet og ujævnt – er det vigtigt, at du overlader opgaven til en professionel gulvmand. Det er nemlig ikke helt risikofrit selv at forsøge sig med en gulvafhøvling.

Den maskine, som anvendes i forbindelse med afhøvling af gulve, er nemlig ikke helt så nem at have med at gøre som den, der anvendes ved en gulvafslibning. Sidstnævnte sliber gulvet fint og glat ved hjælp af en sliberondel påmonteret sandpapir. En maskine til gulvafhøvling er forsynet med en valse forsynet med skarpe skær, som nærmest skræller det øverste lag af det træværk, som udgør gulvet.

Således kan du udrette langt større skader hvis du forsøger dig med en gulvafhøvling på egen hånd, end du kan med en gulvafslibning. Så hvis du ønsker et jævnt og ensartet resultat uden skrammer og niveau forskelle, bør du kontakte dit lokale gulvfirma med henblik på vurdering og behandling af dit trægulv.

Hvordan foregår en gulvafhøvling?

Når din gulvmand har taget gulvet i øjesyn, vil han hurtigt kunne vurdere, om det tåler en gulvafhøvling. I tilfælde af, at gulvet er i en forfatning som tillader en gulvafhøvling, vil han foretage denne under hensyntagen til gulvets tilstand og beskaffenhed.

Dernæst følger en gulvafslibning, som efterlader træværkets overflade glat og klar til at modtage den beskyttende og plejende efterbehandling. Du kan for eksempel vælge en lakering, hvis du ønsker en hård og rengøringsvenlig overflade, som ikke kræver det store vedligehold. Eller du kan vælge de meget populære sæbe eller olie behandlinger, som fremhæver træets karakteristika på smukkeste vis, og gør overfladen silkemat og super lækker at betræde.

Find din gulvmand online

Hvis du leder efter en dygtig, faglært gulvmand i dit lokalområde, kan du finde ham hos det landsdækkende gulvfirma https://gkservice.dk/gulvafhoevling-naestved/ 

More articles