Sådan finder du en gave til din far

04 maj 2022
Lærke L. S. Christensen

advertorial

Den perfekte gave til din far

Det er en velkendt joke blandt de fleste familiemedlemmer, at fædre aldrig ønsker sig noget. Selvom det både er sandt, og til tider også ret morsomt, så er det uden tvivl også anstrengende, at det skal så besværligt at finde en god gave til sin far.

Det samme dilemma rammer os hvert år, når vi skal købe far-gaver, og efterhånden kender vi datoerne alt for godt. Desværre er de ind imellem blot en påmindelse om den stress og jag, det er at finde den helt rigtige gave til din fars fødselsdag, fars dag eller juleaften.  

image

Sådan overrasker du din far med noget andet end bløde pakker

Mange af os har måske også haft den følgende udveksling med deres far, op til deres fødselsdag; “Jamen Far, ønsker du dig så slet ikke noget?”. “Jo da. Jeg ønsker mig sokker og underbukser!” eller “Jeg ønsker mig fred og ro”. Hvis du godt kunne tænke dig, at din far skal have en gave, som både er mere spændende og personlig end de vanlige “bløde pakker”, så bør du se nærmere på en Far plakat

Personlige plakater til din far 

Er din far særligt glad for sit arbejde som tømrer eller sin tid med de andre fædre i den lokale fodboldklub? Har han et mikrobryggeri i kælderen, hvor han laver øl i sin fritid, eller er han måske den type far, som har en særligt god (eller specielt dårlig) farhumor, så findes der helt sikkert en plakat, som passer perfekt til ham. 

Tre typer af far plakater :

  1. Den personlige Far plakat, hvor du selv kan udfylde bokse med citater og kendetegn om din far
  2. “Tømreren” eller “Skolelæreren” til faren, som elsker sin profession
  3. De humoristiske Far plakter, som både er til glæde for dig som giver den, og for ham som modtager den

Flere Nyheder