Billige måltidskasser – bestil online

03 maj 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Overvejer du at tegne et abonnement på en måltidskasse? Så kan du få den bedste løsning til din familie med en madkasse fra Kokkens Hverdagsmad.

Kokkens Hverdagsmad måltidskasser – nem og billig mad hver dag

Kokkens Hverdagsmad er leveringsdygtig i måltidskasser som både holder en lav pris og en høj kvalitet. Med Kokkens Hverdagsmad får du således billig, men lækker og velsmagende, måltider som hele familien kan lide, og som kan tilberedes på kort tid.

Hvilken en af kokkens måltidskasser skal jeg vælge?

Hvis du beslutter dig for at tegne et abonnement på måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad kan du vælge imellem to forskellige kasser. Den mest populære af disse hedder Kokkens Familiekasse og er en rigtig all round måltidskasse.

I kassen finder du såvel kød, fisk og fjerkræ som grønne råvarer – for eksempel bladgrønt, rodfrugter, bælgfrugter og øvrige grøntsager – og diverse tilbehør. Kort sagt alt hvad du skal bruge når du ønsker at fremtrylle sunde og nærende måltider som hele familien kan lide.

image

Den anden kasse hedder Kokkens Grønne Kasse, og er et vegetarisk alternativ til Kokkens Familiekasse. I Kokkens Grønne Kasse finder du udelukkende plantebaserede fødevarer og så selvfølgelig spændende og inspirerende opskrifter på vegetariske retter. Kokkens Grønne Kasse er en oplagt mulighed for familien som ønsker at leve lidt grønnere, og måske spise vegetarisk aftensmad tre eller fire gange om ugen.

Uanset hvilken af de to kasser du vælger kan du være sikker på at indholdet holder en høj kvalitetsmæssig standard. Du er samtidig garanteret nem og lækker aftensmad til hele familien. Du undgår madspild da kassen udelukkende indeholder råvarer og ingredienser i nøje afstemt forhold til det antal kuverter du har bestilt. Og du sparer en masse tid på såvel indkøb som madlavning.

Du kan læse mere, og tegne abonnement på din Kokkens Hverdagsmad måltidskasse, på hjemmesiden kokkenshverdagsmad.dk.

Flere Nyheder