Hvad skal der ses på ved et bilsyn i Aabenraa?

16 March 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Denne gennemgang ved et bilsyn i Aabenraa kan man sådan set godt overføre til at handle om andre steder i landet, så man kan godt bruge informationen her, selvom man måske ikke lige benytter sig af https://www.lb-bilsyn.dk/ i Aabenraa.

Men om man har haft bil i rigtig, rigtig mange år, eller man skal have den synet for første gang i ens liv, så er man altid lidt spændt på, hvordan det kommer til at gå.

Dette gælder også, selvom man kommer i en vanlig synshal, hvor man er på fornavn med dem, der skal syne ens bil.

Man kan mene, at man har gjort rigeligt for, at ens bil skal være god nok til at blive godkendt til at fortsætte med at drøne rundt på de danske veje, men når de erfarne folk, der skal vælge eller vrage ens bil, begynder at kigge på ens bil, så kan selv den mest køreglade billist begynde at komme lidt i tvivl.

Der skal ses på en del ved et bilsyn i Aabenraa og andre steder

Er man en fornuftig bilejer, så har man jo fået set på, hvad der eventuelt er galt med ens bil og fået den tilset ved en mekaniker, så man i hvert fald har fået ordnet de værste fejl forud, for man skal virkelig have is i maven, hvis man bare møder op uden at have gjort noget ved ens bil.

Så skal den i hvert fald være stort set ny og ikke have kørt alt for meget.

I hvert fald bør man lige vaske bilen og støvsuge den. Man tager jo heller ikke til tandlæge med lakrids mellem tænderne.

Synsfolkene kigger efter nogle generelle ting, men måske er der noget, der springer i øjnene, eller der er noget, der er mere eller mindre galt med – og andet kan der overraskende ikke være nogle problemer med.

Så er man klar til at komme ud på vejene igen. Forhåbentligt.

More articles