Sexlegetøj til ham og hende – og alle andre

24 March 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

I disse moderne er det meget populært at udviske kønsforskellene og sætte begge biologiske køn under samme behandling på mange fronter.

Der er dog bestemt forskel på kønnene, og så er der endnu flere forskellige kønsopfattelser derude i verden, men rent biologisk er der forskel på kønnene, og det ved producenterne af sexlegetøj også.

Dette her skal ikke forfalde til en debat om kønsopfattelse, men næsten lige så længe, mennesket har været klar over deres seksualitet – om det så har været i biologisk videreførsel af arten eller for at opleve kropslig og dertil også psykisk nydelse – så har der været sexlegetøj på markedet.

Producenterne forsøger ligeledes at følge med tiden i forhold til at markedsføre deres sexlegetøj efter alle menneskers personlige opfattelse af, hvilket køn de mener og opfatter dem selv som.

Dog kan man ikke komme udenom, at meget sexlegetøj er skabt med henblik på at stimulere fysisk nydelse, der sætter spor i psyken positivt, efter de erogene zoner på kroppen, hvor der ligeledes og ofte findes g-punkter og/eller intime dele af kroppen.

Det er ved stimulering af disse, at man opnår nydelse, der sitrer videre i resten af kroppen og sindet – og disse sexlegetøj skal både passe til det biologiske køn, når kroppen skal stimuleres, og så samtidig med en påvirkning af psyken efter den personlige indstilling, da det er et samspil mellem disse, at den ultimative orgasme opstår.

Sexlegetøj kan bruges både alene og sammen med andre, og man kan få sexlegetøj til både ham, hende, transkønnede, tvekønnede og alle andre, men forslaget herfra er at gå efter noget, der passer til dit biologiske køn, da det – som nævnt – er en stimulering af disse, der sætter sig gode spor i kroppen til nydelse.

Står du også skal have opdateret dit sexlegetøj både i forhold til køn, men også til nydelse, så kan du undersøge sortimentet nærmere Her hos lovebuddy.

More articles