Har du brug for en boligadvokat? – Få rådgivning til faste lave priser

09 March 2018
admin

editorial

En dygtig boligadvokat kan hjælpe dig med at få overblik i forbindelse med en bolighandel, som ofte er en omfattende affære. Du skal både tage stilling til boligens stand, sætte dig ind i lokalplaner og finde frem til, hvordan din nye bolig skal finansieres. Du kan ikke regne med gode råd fra ejendomsmægleren, for han eller hun er sælgers mand, og banken har fokus på mersalg og provision. Så hvis du ikke ønsker at stå alene med din bolighandel, men gerne vil have en sparringspartner, der kan rådgive dig, og som er 100 % på din side, så kan det bestemt anbefales at hyre en boligadvokat.

Find en boligadvokat til den bedste pris

Googler du på boligadvokat pris, så dukker der et væld af muligheder op. Der er mange boligadvokater på markedet, og du kan eksempelvis sammenligne priser hos forskellige firmaer samt undersøge, hvad der præcis er, du betaler for. Der findes boligadvokatfirmaer, som tilbyder boligpakker, der er skræddersyet, så de passer til de aktuelle behov. En boligpakke indeholder alt, hvad du har brug for dvs. køberrådgivning, gennemlæsning af alle dokumenter, skødeskrivning, tinglysning, refusionsopgørelse m.m. Et godt eksempel er eBoligadvokat.dk, som tilbyder boligpakker i forbindelse med køb af hus, ejerlejlighed, andelsbolig, sommerhus eller projektbolig. Du betaler en fast lav pris alt efter, hvilken type bolig det er, du skal købe. Der er ingen skjulte omkostninger, og du betaler kun boligadvokaten, såfremt bolighandlen gennemføres. Dermed undgår du ekstraomkostninger.

Din sag bliver behandlet inden for 24 timer

Hos eBoligadvokat har de mangeårig erfaring med bolighandel, og de kan behandle din sag hurtigt inden for 24 timer, hvilket er den fordel for dig, hvis bolighandlen skal gå stærkt. Du får en rigtig god køberrådgivning, så du kan undgå faldgruber, som kan føre til en negativ bolighandel. I stedet for du en juridisk sparringspartner, som er med dig i hele processen, hvilket giver stor tryghed i bolighandlen.

More articles