Betal ikke, hvis du ikke køber – vælg en boligadvokat med no cure, no pay princip

08 March 2018
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Kunne det ikke være rart, hvis du kunne få hjælp til at vurdere, om du skal købe en bolig? Og hvis du så besluttede dig for, at det ville du ikke, så skal du ikke betale for det? Det kan lyde for godt til at være sandt, når du ser på, hvor mange ting der koster penge i forhold til et boligmarked, men det er faktisk bestemt en mulighed. Hos mange boligadvokater kan de nemlig læse alle papirerne igennem på den bolig, som du er interesseret i, og hvis de finder frem til en fejl, der gør, at du ikke længere har lyst til at købe boligen, er det gratis for dig at have fået deres hjælp – hvis du beslutter dig for at købe boligen skal du selvfølgelig betale. 

Når du kigger på boligadvokat priser, er det dog vigtigt, at du vælger et firma, hvor det netop er gratis, hvis de finder ud af, at der er noget galt med din kommende bolig. Det kan være med til at spare dig for mange penge – både til boligadvokaten og til at sætte boligen i stand. 

I mange tilfælde har du mulighed for at købe boligen med et advokatforbehold. Det betyder, at du faktisk har købt boligen, medmindre din advokat siger nej. Det vil netop være, hvis der er noget galt med den. Det vil ofte være nogle af de ting, som du ikke kan se som fundamentet, isoleringen eller taget. Eller måske er der nogle ting i forhold til grunden eller lokalområdet, som du skal være opmærksom på. Hvis din advokat siger nej, giver det dig mulighed for at komme ud af handlen helt omkostningsfrit. 

Et godt advokatfirma for dig at tjekke ud er eboligadvokat.dk. De har mange års erfaring med at hjælpe folk til at finde et sted at bo, hvor der ikke venter dem nogle ubehagelige overraskelser under gulvet eller oppe på loftet. 

More articles