Få styr på din bolighandel med en erfaren boligadvokat

09 March 2018
Astrid Pedersen

editorial

Når du er i markedet efter en ny lejlighed eller et nyt hus, ligger der som regel en velovervejet beslutning til grund for, at du skifter dit hjem ud. Måske er du førstegangskøber, som hidtil har boet til leje – måske skal du flytte sammen med din kæreste, eller flytte ud i forbindelse med skilsmisse eller samlivs ophør, eller måske er du en far eller en mor, som er ved at undersøge markedet for lejligheder, som er velegnede til forældrekøb.

Under alle omstændigheder er et boligkøb ikke noget, som skal foretages over hals og hoved – det kan simpelt hen ikke betale sig at købe bolig uden at have sat sig grundigt ind i samtlige forhold omkring huset eller lejligheden først. Og dette gælder ikke kun det, man kan se med sit blotte øje, og som ligger inden for hjemmets fire vægge – der kan være forhold i lokalområdets planer eller ejendommens servitutter, som kan få afgørende indflydelse på din fremtid i det nye hjem, og den dermed følgende økonomiske situation.

Boligadvokaten har det nødvendige overblik til at håndtere papirarbejdet

De færreste mennesker kender lovgivningen til bunds, og er 100% hjemme i de procedurer, som skal følges i forbindelse med køb af bolig. Og hvis man vil undgå at falde i økonomiske fælder, som kan opstå, hvis boligforeningens økonomi ikke er sund, eller hvis boligen risikerer at tabe i værdi, er det en god idé at konsultere en uvildig boligadvokat, som kender de mest gængse advarselssignaler.

Hvis du lader din boligadvokat kigge al dokumentation igennem forud for den endelige underskrift på slutsedlen, kan du træffe din beslutning om køb af hus eller lejlighed på et bedre informeret grundlag, end du ville kunne, hvis du stod med det hele selv.

Hvis du leder efter en billig boligadvokat, som har lang erfaring og stor kompetence inden for området, kan du læse mere på eboligadvokat.dk

More articles