Få dit liv igen med hjælp fra et misbrugscenter

07 januar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Har du udviklet et afhængighed af alkohol eller receptpligtig medicin? Så bør du søge professionel behandling på et behandlingscenter.

Hvilke former for afhængighed kan behandles på et misbrugscenter?

Faktisk kan du få behandling for alle typer afhængigheds betinget misbrug på et misbrugscenter. Som oftest vil personer, der søger behandling, være substans misbrugere. Det vil sige at de er gået hen og har udviklet en afhængighed af eksempelvis alkohol, hårde stoffer, hash eller læge ordineret medicin.

En substans afhængighed kræver, i fald den har stået på i længere tid og derfor er massiv af omfang, afgiftning eller afrusning førend det egentlige behandlings forløb kan påbegyndes. Denne bør foregå i trygge rammer under overvågning af sundhedsfagligt personale for at kune udføres på forsvarlig og sikker vis.

Samtidig er det vigtigt at man som misbruger bliver fjernet fra sit vante miljø, med alle de vaner og fristelser som er forbundet dermed. Og det er mindst lige så vigtigt at behandlingen følges op med møder eller samtaler, for at forhindre et tilbagefald.

image

Hvor kan jeg finde et center til behandling af alkoholmisbrug?

Har du oparbejdet et massivt overforbrug eller afhængigheds betinget misbrug af alkoholiske drikke kan du med stor fordel kontakte Behandlingscenter Stien.

Behandlingscenter Stien er et velrenommeret dansk misbrugscenter med en høj succes rate når det handler om alkoholafvænning. Hos Behandlingscenter Stien får du, foruden et afrusnings forløb med mulighed for lindring af de værste abstinens symptomer, et intensivt efterfølgende behandlings forløb med såvel gruppe baseret som individuel terapi.

Du vil have mulighed for at tale med en misbrugskonsulent som kan blive din fast tilknyttede sponsor efter endt behandling. Og du vil med sikkerhed få de bedste redskaber til at opbygge en tilværelse uden alkohol og afhængighed.

Du kan læse mere, og kontakte en misbrugskonsulent hos Stien Behandlingscenter direkte via centerets hjemmeside på behandlingscenter-stien.dk.

Flere Nyheder