Slip af med spændninger. stivhed og smerter med en god massage

29 July 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er du ofte træt og uoplagt, og lider du af smertefulde spændinger i musklerne? Så bør du overveje at forkæle dig selv med en god massage hos en professionel massør.

Hvad kan jeg få ud af massage?

Udbyttet ved en god massage er faktisk meget andet og mere end blot øjeblikkeligt velvære.

En dygtig massør, som udfører fysiurgisk massage, vil virkelig kunne gøre en forskel for din krop. Hos en massør vil du kunne få løsnet op for de spændinger som hæmmer din bevægelighed og giver anledning til smerter.

En times massage kan nulstille din krop således at den for en stund slipper stress symptomerne og genvinder sin sunde balance. Kroppens naturlige kredsløb vil forbedres mærkbart, og det vil kunne mærkes på fordøjelsen og dit energimæssige overskud i det daglige. Og så vil dine muskler få tilført frisk ilt og næring som følge af den øgede blod gennemstrømning.

Hvor finder jeg en god massør i Hammel?

På den kiropraktiske klinik Kiropraktoren i Hammel finder du, foruden dygtige og veluddannede kiropraktorer, en mindst lige så dygtig massør.

Du kan sagtens booke tid til massage hos massøren selv om du ikke er tilknyttet Kiropraktoren i Hammel som kiropraktor patient. Her kan du få en effektiv fysiurgisk massage som kommer i dybden med alle dine fysiske problemer så som smertefulde spændinger og myoser i musklerne.

Går du fast til kiropraktor kan du med stor fordel varme op inden din behandling med en times massage som løsner op for dine spændinger og gør kroppen afslappet. På den måde kan kiropraktoren få mulighed for at komme ekstra og særligt meget i bund med sine justeringer. Og så vil du faktisk have stor glæde af begge behandlinger i længere tid.

Klik ind på kiropraktoren-hammel.dk og book tid til en lækker og godgørende massage i Hammel.

More articles