Find den rette kandidat med hjælp fra et konsulentfirma

13 April 2021
Astrid Pedersen

editorial

Har du brug for hjælp til rekruttering af kompetente medarbejdere eller freelancere til din IT virksomhed? Så bør du tage kontakt til det velrenommerede IT konsulentfirma Accuro.

Hvem er Accuro?

Accuro er et IT rekruttering firma med særligt speciale inden for SAP konsulenter. Hos Accuro tilbydes fortrinsvis IT og SAP konsulenter med mere end 10 års erfaring. Du kan således være 100% sikker på at få en ægte ekspert på opgaven når du vælger at lade Accuro stå for at finde din nye IT eller SAP konsulent.

Hvad tilbyder Accuro?

Accuro tilbyder forskellige services med det mål at skaffe dig den helt rigtige konsulent. Du kan for eksempel vælge at lade Accuro henvise dig til en dygtig freelance konsulent som kan hjælpe dig med at løse en konkret opgave.

Accuro forestår screening og udvælgelse af de egnede kandidater, og sørger for at de pågældende kandidater kommer så tæt på et 100% match til den pågældende opgave som overhovedet muligt.

Accuro bruger tid og ressourcer på at sætte sig grundigt ind i din virksomheds mission, vision og DNA således at de bedste forudsætninger er til stede for at udvælge den rette kandidat. Og så kan du være sikker på at du med en freelance konsulent fra Accuro får skabt vækst og fremdrift i forbindelse med dit IT eller SAP projekt.

Search & Selection hos Accuro

Foruden udvælgelse og rekruttering af freelance konsulenter tilbyder Accuro også rekruttering af medarbejdere til faste stillinger. Accuro har et fast og særdeles vel udbygget netværk inden for IT og SAP verdenen og ved lige præcis hvor man kan finde de bedste kompetencer til nøgle positioner og specialist stillinger.

Accuro skræddersyr rekrutterings pakken særligt til netop din virksomhed så du er sikker på at alt forløber efter planen. Du kan læse meget mere om Accuros rekrutterings tjenester på accuro.dk.

More articles